Преди Етър – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър гостува на Етър (Велико Търново) в мач от XV кръг на Втора професионална лига. В последния кръг „делфините” прекъснаха ужасяващата за тях серия от три последователни загуби. Възпитаниците на Николай Русев обърнаха у дома Локомотив (София) от 0:1 до 2:1 в своя полза. Сега те ще положат максимални усилия, за да запишат втора поредна победа, поднасяйки и една от изненадите на кръга във втория ни ешелон.

С успеха над столичните „железничари”, футболистите на морския тим повъзвърнаха самочувствието си, които ще им е изключително необходимо при визитата на лидера. С евентуален успех и благоприятно развитие на останалите срещи, „сините” могат дори да се изкачат до четвъртото място. Добрата новина за Николай Русев е, че той ще може да разчита на Иван Цачев. Нападателят изтърпя наказанието си от една среща и е на линия за тежкото гостуване във Велико Търново.

Вероятен състав на Несебър: Р. Андонов, Пл. Тенев, Д. Молдованов, Ив. Стоянов, Н. Костов, Г. Димов, Цв. Цонков, С. Баев, Н. Пюскюлю, Ив. Цачев, Вл. Мирчев

Резерви: Н. Кръстев, Ст. Калев, Дж. Али, Дж. Яшар, Н. Дамянов, Г. Георгиев, Ер. Карадайъ

Наказани: Няма

Контузени: Ст. Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК