Преди Ботев (Вр) – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува във Враца на местния Ботев. „Небесносините” ще играят в този мач основно за честта си. Те все още имат теоретични шансове за третото мястото, което осигурява бараж за промоция в Първа лига. Подобна възможност, обаче е по-скоро илюзорна. За да се стигне до подобно развитие, морският тим трябва да разчита на грандиозни издънки в последните две срещи на Витоша (Бистрица) и регионалния съперник Поморие. Наставникът Созопол Румен Димов със сигурност няма да може да разчита на четирима от своите футболисти. Полузащитниците Мирослав Радев, Диян Хаджиев и Станимир Митев, както и нападателят Георги Петров, не отпътуваха с отбора за Враца, заради контузии. Освободени за срещата пък са абитуриентите Мехмедали Мехмедали и Милен Димов.

„Надявам се да покажем добър футбол. Двата отбора са изпълнили целите си и ще играят освободени, без напрежение за задължителни точки и преследване на класиране. Желанието ми е да излезем и да зарадваме публиката във Враца с един хубав двубой. Нека по-добрият да победи“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Делчев, Сечков, Пешов, Тафраджийски, Илиев, Георгиев, Мустафа, Борисов, Мантаров, Идризов

Резерви: Нотев, Андреев, Янчев, Христов, Баев, Комелов, Каймакански

Наказани: Няма

Контузени: Радев, Хаджиев, Петров, Митев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК