Преди Ботев (Вр) – Несебър (вероятен състав)

0

Несебър гостува на Ботев (Враца) в мач от V кръг на Втора професионална лига. „Делфините” влизат в двубоя с приповдигнато настроение, след като в последния кръг постигнаха първа победа под ръководството на новия си наставник Николай Жечев. Морският тим освен хубава игра, показа и характер, след като успя да обърне от 0:1 до 3:1 Лудогорец 2, което ще вдъхне и допълнително самочувствие на футболистите. С проблеми в отбора е единствено защитникът Димитър Попов, който със сигурност пропуска мача. Останалите играчи са на линия за тежката визита.

„Нагледах се на всякави чудеса във втора лига. У нас съдийството е под всякаква критика. Омерзен съм от българските рефери. Не искам да слагам всичко под един знаменател, но нещата са трагични. Вчера бях на един мач, на който се смаях от решенията на рефера. Той явно беше дошъл да си изпълни задачата. Така футбол не се прави. Ще я докараме до никъде. Все пак се надявам на нашия мач съдийството да бъде обективно“, коментира за KotaSport.com изпълнителният директор на Несебър Недялко Москов.

Вероятен състав на Несебър: Димитров, Али, Пюскюлю, Молдованов, Зиксянг, Ангелов, Манев, Димов, Пехливанов, Костов, Колев

Резерви: Бояджиев, Дамянов, Вълчев, Бенчев, Михайлов, Дросев, Йосков

Наказани: Няма

Контузени: Попов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК