Преди Банско – Созопол (вероятен състав)

0

Созопол гостува на Банско в мач от XXI кръг на Втора лига. Двубоят е днес, от 15:30 ч.

„Небесносините” ще търсят първа победа през пролетния дял от шампионата. До момента те инкасираха 2 загуби, в гостуванията си на Царско село и Лудогорец 2, а в морското дерби с Несебър направиха зрелищно 3:3 у дома. Сега „небесносините” са пределно мотивирани да прекъснат негативната серия и да се поздравят с трите точки. За изпълнението на тази цел, наставникът на тима Румен Димов няма да може да разчита на четирима свои футболисти. Заради контузии от групата за мача отпаднаха Михаил Георгиев, Любомир Илиев и Милен Димов. За натрупани картони пък с наказание е Станимир Митев.

„Запознахме се с нашия съперник. Направихме видеоанализ на отбора на Банско. Очаква ни сериозен двубой. Всички мачове срещу тимовете, които се борят да оцелеят, са изключително трудни за нас. Отиваме на място, което е доста трудно за гостуващите отбори. Надявам да покажем добра игра и да зарадваме себе си – първо с играта и второ, ако е възможно, да си тръгнем с положителен резултат“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: М. Теменлиев, Анг. Делчев, М. Сечков, Ив. Янчев, Ст. Мантаров, Як. Идризов, Кр. Пешов, М. Мехмедали, М. Радев,  Д. Христов, Кр. Тафраджийски

Резерви: Св. Нотев, Хр. Каймакански, Д. Хаджиев, Ст. Баев, Б. Борисов, Г. Петров, М. Мустафа

Наказани: Ст. Митев

Контузени: Л. Илиев, М. Георгиев, М. Димов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК