Почна се: Национали негодуват от Хубчев в съблекалнята

0
Снимка: radiovox.bg

Здрави скандали са разтърсили съблекалнята на националния отбор след загубата от Швеция (0:3). Нападателите Димитър Рангелов и Андрей Гълъбинов са възроптали срещу селекционера Петър Хубчев, съобщава „7 дни спорт“. Те открито са изразили недоволството си от статута на твърди резерви. Рангелов влезе през втората част срещу Франция, а в Стокхолм не помириса терен. На играещия успешно в Италия Гълъбинов пък не бе даден никакъв шанс и в двата мача, независимо, че уцелихме вратата един път за 180 минути.

„За какво да бием толкова километри, като май всичко е предрешено. Бутат се в състава кадри на Литекс. Май пак някой си реди трансфери“, негодуват двамата нападатели.

Справката показва, че в мача с шведите в отбора бяха шестима футболисти, минали през ловешкия клуб – Ивелин Попов, Георги Миланов, Симеон Славчев, Антон Недялков, Страхил Попов и Васил Божиков, като никой от тях не блесна особено с играта си. По принцип всички играчи на Литекс подписват договори с една и съща фирма при трансфери. Като техни мениджъри се водят Стойчо Стоилов и Данаил Ганчев.

Голямото недоволство на нападателите е било заради включването на Симеон Славчев в стартовата единайсеторка, въпреки, че на терена имаше още трима халфове с подобни функции.

Няма да е изненада, ако Рангелов и Гълъбинов зарежат националния отбор. Андрей вече един път се отказа при Ивайло Петев, обиден от бившия селекционер, но после размисли.

За връзкарство и мениджърски интереси в националния отбор се говори отдавна. В Швеция обаче за намеса на клубни босове алармира дори самият Емил Костадинов, член на Изпълкома и отговорник за всички юношески и младежки национални отбори.

Източник: „7 дни спорт“

Снимка: radiovox.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК