Потвърдиха три от четирите контроли на ЦСКА в Испания

0

ЦСКА има 3 потвърдени проверки в Испания – срещу Спартак Москва, Динамо Киев и китайския Дзянсу, а до часове очаква да научи и четвъртия си съперник. Възможно е армейците да обявят пълната си програма за лагера в Марбея днес.

Провалил се с Нефтохимик се завръща в ЦСКА

Датският Олборг съобщи, че ще проведе спаринг с армейците на 25 януари, но в родния клуб нямат информация за такава проверка. В момента се уточняват последни детайли около датите, местата и началните часове на контролите, като в ЦСКА са наясно, че вече анонсираните мачове със Спартак М, Динамо К и Дзянсу ще се състоят. Армейците обявиха подробна програма за зимната подготовка още на 20 декември, но впоследствие стана ясно, че ще има промени по графика в Испания, част от които бе отпадането на проверката с лидера в Русия Локомотив Москва.

Спряган за ЦСКА грък каза идва ли на „Армията“

Червените летят за Пиренеите на 23 януари (вторник), като ще са настанени в 5-звез-ден хотел в Марбея. Вторият зимен лагер ще продължи до 3 февруари, след което ЦСКА ще се готви на базата си в Панчарево. Официалното представяне на отбора за пролетния дял ще е на 10 февруари на „Армията“ срещу един от водачите във Втора лига – Царско село. Клубът е собственост на бившия директор в ЦСКА Стойне Манолов, а наскоро за треньор бе назначен ексбранителят на армейците Веселин Великов.

Каранга: Левски и Лудогорец са респектирани от ЦСКА, защото емблемата ни значи много (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]