Поне 2 промени в ЦСКА за Лудогорец

0

Поне две промени спрямо срещата със Славия се очаква да настъпят в стартовия състав на ЦСКА за мача с Лудогорец в събота от 21:00 часа. Сред титулярите се завръща възстановеният от контузия ляв бек Антон Недялков, който ще заеме мястото на Александър Георгиев, пише „Тема спорт“. Младокът се представи добре срещу белите и записа асистенция при гола на Каранга, с който резултатът бе открит. Възможна е промяна на изпълнителите в средата на терена, където място сред 11-те може да получи Кристиян Малинов, изявявал се много силно в подготовката. Не е изключено да има и смяна на едно от крилата, започнали срещу Славия.

Билетите за мача с Лудогорец вече са в продажба. Цените им са както следва: Сектор А – 18 лева, Сектор В – 12 лева, Сектор Г – 5 лева, и Сектор Б (гости) – 5 лева. Във ВИП ложите пък ще се влиза срещу 130 лева. Билети могат да бъдат закупени от фен магазина, мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на Арена Армеец, както и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на мача (22 юли) касите на фен магазина на „Българска армия“ ще отворят в 16:00 часа, а касите на „Спортна София“ – в 19:00 часа.

В същото време стана ясно, че инициатива с „Деца на мач“, стартирана преди години от сдружение „Червени сърца“, ще бъде продължена и през настоящия сезон. Всички привърженици до 12 години ще влизат безплатно на „Българска армия“, което ще става, естествено, само с придружител. Въпросните придружители, които задължително трябва да са навършили пълнолетие, също ще имат възможността да влязат на трибуните без пари. За целта децата, заедно с придружителя над 18 години, трябва да се явяват преди всеки домакински мач на централната алея на „Армията“ при „Топката“ до 30 минути преди започването на двубоите. Клубът ще предостави трибуната между сектора за гости и Сектор А. Местата, които ще заемат децата по време на мач, могат да търпят промени по време на кампанията от съображения за сигурност. Това ще бъде указвано допълнително за всеки домакински двубой на ЦСКА.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК