Поне месец за внасяне на парите от търга за емблемата

0

Поне месец ще мине, преди да трябва да се платят парите от търга за емблемата на ЦСКА, за която фирмата на феновете „Ред Енимълс“ плати 8 милиона лева.

Синдик Дора Милева е подала разпределението, което е направила, в Търговския регистър. След като то бъде вписано официално в понеделник или вторник, започва да тече 14- дневен срок, в който може да се обжалва. Ако има такова, се чака да премине процедурата.

След това всичко се връща при съдията по делото за несъстоятелност и почва нов 7-дневен срок за обжалване. Едва след изтичането му стартира последният, който също е 7 дни, за да бъдат внесени парите. Сред тези, които очакват пари, са Сержиу Буш, който вече е в „Левски“, кондиционният треньор на „сините“ Роко Перота и всички други участвали в търга – Никола Газдов, „Еко Депозит Солюшънс“, „Интегрис Лаб“ и депутатът от БСП Иван Ченчев. Инвестбанк отпада, защото сумата за кредитори от най-висок клас отива само за НАП.

В понеделник Станислав Манолев трябва да се присъедини към лагера на ЦСКА в Австрия. Густаво Кулма също лети към Европа от Колумбия, но има проблеми с полетите, а Пинто трябва да се появи във вторник.
В понеделник до обед пък УЕФА трябва да реши окончателно дали ЦСКА ще играе в квалификациите за Лига Европа.

Източник: „24 часа“