Поморие фаворит за нападател на Черно море

1
-
-

Поморие и още няколко отбора от Втора лига проявяват сериозен интерес към младия нападател на Черно море Николай Минков, пише Football24.bg. През настоящия сезон той има на сметката си 9 мача и общо 186 минути в Първа лига за моряците, без да е отбелязал попадение.

Именно тимът, воден от Веселин Бранимиров, се очертава като фаворит да привлече талантливия футболист в своите редици. Минков е на 20 години и е младежки национал на България.

Поморие се събира за първа тренировка на 10 януари (сряда). И напролет Бранимиров ще разчита не сериозна част от юношите на тима. Отборът зимува в зоната на изпадащите – на 13-о място с актив от 22 точки. Толкова имат още три състава преди Поморие – Литекс, Марица и Оборище, които обаче имат по-добри показатели в преките мачове.

До няколко дни ще стане окончателно ясна програмата за зимната подготовка. Малко след края на есенния дял Поморие би Нефтохимик с 3:1 в контрола.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
:)
:)
6 години по-рано

Нападатели ли няма в Поморие, че търсите още такива ? Нали имате Ахмедов и Живко ?