Поморие с драматична загуба от Локо (Сф) в дебюта на Веско Бранимиров (ВИДЕО)

0
-
-

Поморие започна с драматична загуба под ръководството на новия си старши треньор Веселин Бранимиров, за когото това дебют начело на отбора. Морският тим отстъпи с 2:3 на Локомотив (София), след като на 2 пъти повеждаше в резултата. Това бе последен мач от Х кръг на Втора лига. Сред 100-ината зрители на стадион „Лазур“, изгледали успеха на „железничарите“, бе забелязан наставникът на Лудогорец Димитър Димитров.

Двубоят започна ударно за Поморие. В 4-ата минута Живко Петков нахлу в наказателното поле, където бе съборен от вратаря и главният съдия отсъди дузпа. Минутка по-късно Любомир Божинов бе безапелационен от бялата точка за 1:0. 120 секунди след попадението Живко Жеков стреля опасно, на вратарят спаси. Далечен удар на Христо Лемперов пък профуча малко над напречната греда. В 20-ата минута Живко Петков остана сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее. В ответната атака Илия Димитров стреля с глава от близко, но Димитър Тодоров спаси. В 26-ата минута Локомотив изравни. След центриране отляво, Мартин Станкев от непосредствена близост засече за 1:1. Последва двуостра игра, с опасни слизания и към двете врати. В последната минута на полувремето Поморие отново поведе. Любомир Божинов стреля от сериозна дистанция, Ивайло Яначков се намеси изключително неубедително и изпусна насочената в него топка в мрежата си за 2:1.

В началото на втората част Станислав Дрянов засече от близко центриране отдясно, но над вратата. Последва равностойна игра, без сериозни опасности и за двамата вратари. В 73-ата минута, обаче „железничарите“ успаха да изравнят за втори път в мача. След центриране от фаул, Емил Виячки бе оставен непокрит в наказателното поле и от близко засече за 2:2. Само 10 минути по-късно столичани стигнаха до пълен обрат. След центриране от фаул, играч на гостите отклони с глава, а Иво Иванов отблизо засече в мрежата за 2:3.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]