Поморие се раздели с полузащитник

0

Поморие се раздели с един от футболистите си. Договорът си с клуба е разтрогнал Кирил Георгиев, научи KotaSport.com. Офанзивният полузащитник е прекратил контракта си по взаимно съгласие.

Кирил Георгиев пристигна в Поморие през лятото на 2015 г., с влизането на отбора в тогавашната „Б“ група. Под ръководството на бившия наставник на отбора Малин Орачев, той беше сред основните играчи на тима. Халфът имаше сериозен принос и за достигането на морския тим до бараж за влизане в Първа лига през сезон 2015/2016. Срещата на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора бе загубена с 1:2 от Монтана.

В последния си мач за Поморие, домакинството на Литекс (1:1), Георгиев влезе като резерва. Той бе фаулиран за дузпата в 85-ата минута, от която Любомир Божинов изравни. Сега обаче роденият през 1990 г. Георгиев ще търси ново предизвикателство, като интерес към него не липсва.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]