Полицията в Несебър на крак заради ЦСКА, „делфините“ без допълнителни премии при сензационен успех

0

105 полицаи ще пазят за реда в Несебър по време на 1/16-финалния мач от турнира за купата на България между едноименния втородивизионен тим и лидера в първенството ЦСКА във вторник от 16 часа на градския стадион в курортното градче, пише „24 часа“. Ще им помагат и 20 души от звеното за охрана към общината.

10 лева е цената на билетчето за вход. Касата на стадиона в Несебър отваря в 10 часа тази сутрин.

Домакините очакват денят да се превърне в празник на футбола за региона. Играчите на треньора Николай Жечев нямаха лагер вечерта преди мача, не са предвидени и завишени премии при сензационен успех.

Групата на ЦСКА обитава луксозния хотел „Емералд“ в Равда. Наставникът Стамен Белчев проведе последната тренировка на стадиона в Несебър 24 часа преди мача.

„Червените“ направиха минилагер край морето, след като за първенство гостуваха на „Черно море“ във Варна, където постигнаха седмата си поредна победа с 1:0 след гол на Каранга в добавеното време. Срещу „Несебър“ бразилецът ще е твърдо резерва, като Стамен Белчев ще даде почивка на доста голяма част от титулярите си, за да даде шанс и на тези, които играят по-малко от началото на сезона.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК