Подкрепете бургазлията, който се бори за ст. „Черноморец“ и променя икономиката на региона

0

Председателят на комисията, която се занимава с казуса ПСФК Черноморец, Константин Бачийски е

[sociallocker id=5830]

номиниран за „Личност на годината“ в Бургас за 2016 година. Бачийски беше човекът, който лично се ангажира със спасението на стадион Черноморец и защитата на обществените интереси по отношение на спортното съоръжение. Той проведе серия от действия, включително и стартиране на разследвания, дописка да бъде извършена пълна проверка на финансите на дружеството и се бори до последно то да не бъде обявено в несъстоятелност. Благодарение на неговите усилия все още има възможност стадион Черноморец да бъде спасен за бургазлии. Самият Бачийски е категоричен, че ще се бори до край за каузата.

Общинският съветник от СЕК стана известен с активните си действия в полза на града, включително и с това, че е единственият съветник, който дарява всичките си заплати, които получава от местния парламент, за здравеопазване на Бургас и региона. Той има и съществен принос за развитието на туризма и икономиката в региона и стимулирането на местния бизнес. По негова инициатива се стартираха целогодишни полети на Летище Бургас до редица европейски градове, което допълнително развива региона.

Още за приноса на Константин Бачийски към Бургас може да прочетете ТУК.

За тези свои каузи той воюва от много години и продължи да се бори за просперитета на Бургас и региона. Ако Ви допадат някой от неговите инициативи или каузи, за които се бори, може да го подкрепите в надпреварата за „Личност на година за 2016 на Бургас“. Днес е последният ден, в който може да гласувате за него ТУК.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]