Петричев: Взехме нужните мерки след загубата

0
-
-

„Взехме всички нужни мерки след загубата с 1:2 от Жалгирис. Не се съмнявайте в това. Няма обаче да обявим публично какви са те“. Това заяви пред „Меридиан Мач“ изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Все още не е ясно какви са точно мерките – финансови санкции или нещо друго. Но е факт, че „орлите“ изглеждаха доста зле във Вилнюс, което им коства загубата с 1:2 в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Със сигурност ще има и доста промени в състава на разградчани за втория двубой.

„Аз съм уверен, че в реванша всичко ще бъде наред и ще победим. Всички в Лудогорец сме убедени, че това ще е случи и ще продължим напред в квалификациите на Шампионската лига. Ние сме по-класният тим, а отделно от това ще играем пред нашата публика. Интересът към срещата е много голям и стадионът ще е пълен“, добави Петричев. Същото мнение сподели след прибирането от Вилнюс и треньорът Георги Дерменджиев.

Относно жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига, който противопостави на Лудогорец победителя от битката Апоел Беер Шева – Хонвед (2:1), Петричев каза: „Дали е добре или зле този жребий, трябва да питате треньора. Нека обаче първо ние елиминираме Жалгирис и тогава ще мислим за следващите мачове“, завърши директорът.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК