Паро преди Левски: Трудно, красиво, трябва да бием

0
-
-

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели своите очаквания за предстоящото дерби с Левски за cska.bg. Никодимов очаква един от най-трудните мачове на ЦСКА срещу сините, но въпреки това е убеден, че червените ще спечелят.

”Много важен мач и за това трябва да не губим срещата, за да избегнем баража. На всяка цена трябва да вземе поне точка. Трудно, красиво, трябва да бием в този мач. Иначе играта се подобрява след всеки изминал двубой, но в решителните срещи трябва да дадем малко повече. Ако се бяхме напънали малко повече срещу Локомотив Пловдив сега нямаше да му мислим изобщо и момчетата щяха да играят по-освободено.”

”Това е мач, в който опитните футболисти трябва да поведат отбора. Бодуров и Манолев са хората, които трябва да поведат съотборниците си. Опитът който имат им позволява да играя по-спокойно и да вдъхват повече сигурност на по-младите момчета. Капитанът Чорбаджийски също е голям боец, сигурен съм, че ще се бори много, но още е много млад и затова опитните Бодуров и Манолев трябва да поведат отбора.”

”В този мач няма моментна форма. Много зависи как си се подготвил за този мач, психически и физически. Важното е да влязат в мача готови, както го направиха последния път. Това е начинът да влезеш в мача подготвен психически, за да покажеш качествата си.”

”Според мен ще ги бием, но няма да е никак лесен мача. Ще бъде един от най-трудните ни мачове срещу тях, но мисля че ще ги бием”, завърши легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК