Отново издънка на Милан, лош дебют на Гатузо (ВИДЕО)

0

Изключителна драма съпътства срещата от 15-ия кръг на Серия „А“ между Беневенто и Милан. Двата тима направиха 2:2, като изравнителният гол за домакините, с който бе оформен крайния резултат, падна в петата минута на добавеното време и бе дело на… вратаря Бриньоли. Стражът се разписа с глава и така вгорчи дебюта на Дженаро Гатузо начело на „росонерите“.

„Червено-черните“ излязоха напред в резултата в 38-ата минута, когато след сериозно разбъркване пред вратата на Бриньоли Бонавентура успя с глава да насочи топката в мрежата.

Втората част започна по-добре за домакините, които изравниха в 50-ата минута. Донарума отрази изстрел на Летиция, но топката попадна в Джордже Пушкаш, който не сбърка и порази целта.

Седем минути по-късно обаче Милан отново поведе в резултата. Точен с глава беше Калинич, който засече центриране на Бонавентура.

В 75-ата минута “росонерите“ останаха с 10 души на терена. Защитникът Алесио Романьоли извърши нарушение срещу играч на Беневенто, за което получи втори жълт, съответно червен картон.

Драмата бе пълна в самия край на мача. В петата минута на добавеното време стражът на домакините Бриньоли, който се включи в атака, засече с глава центриране от фаул и донесе първа точка за тима си в елита на Италия.

Във временното класиране Беневенто е на последното 20-о място с актив от 1 точка. Милан е 7-и с 21.

Снимка: twitter.com/acmilan

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]