Отменена дузпа спаси Интер от нова загуба (ВИДЕО)

0

Интер завърши наравно у дома с Лацио. Двата отбора не успяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0. За „хикса“ спомогна и отменена дузпа. Главният арбитър посочи бялата точка, след игра с ръка на Скриняр в собственото му наказателно поле. След като изгледа видеоповторение, обаче той промени решението си.

В 20-ата минута Милинкович стреля от дистанция, но Ханданович спаси. Десет минути по-късно Валеро центрира, Перишич засече от близко, но Стракоша с отличен рефлекс изби в корнер. Борха Валеро пък можеше да си отбележи автогол, след като удари горната греда на Ханданович при опита да избие с глава центриране от корнер.

В 56-ата минута Стракоша със сетни усилия изби удар на Валеро, топката рикошира в гредата и излезе в корнер. След час игра Роки първо отсъди дузпа за Лацио за игра с ръка на Скриняр, но след помощта на ВАР, той отмени своето решение. Филипе Андерсон бе близо до гол в 73-ата минута, но страхотно спасяване на Ханданович запази нулевото равенство. В 81-ата минута Андерсон пропусна от непосредствена близост.

Снимка: twitter.com/officialsslazio

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]