Отлична новина за ЦСКА преди дербито с Левски

0

ЦСКА започна подготовка за предстоящото дерби по-малко от 13 часа след края на мача с Пирин, информира официалният сайт на „армейците“. Двубоят с Левски е в събота (21 октомври) от 16:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

След като остана извън групата за вчерашната среща заради лека травма, Кирил Десподов се чувства добре и тренира наравно със съотборниците си на базата в Панчарево. Пропусналите двубоя с орлетата Божидар Чорбаджийски и Александър Георгиев също се включиха пълноценно в заниманието. Титулярите от мача се възстановяваха, а всички останали тренираха на пълни обороти.

Контузилият се по време на двубоя с Пирин Енрике Рафаел днес ще премине ядрено-магнитен резонанс, след който ще стане ясно каква точно е травмата му.

Въпреки двете поредни равенства, в отбора цари оптимизъм преди дербито и всички в тима са пределно амбицирани да зарадват Червена България.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]