Отборът на Златински, Апата и Ради Димитров пожела Кешеру

0

Продължава засиленият интерес към топреализатора на Лудогорец Клаудиу Кешеру. Нападателят бе поискан от още един в родината си – Университатя Крайова, съобщава румънското издание Pro TV. В отбора играят българите Христо Златински, Апостол Попов и Радослав Димитров, а самият Кешеру бе съотборник със Златински, който го препоръчал на шефовете.

„Ще бъде огромен плюс за нас, ако ангажираме Кешеру. Той е страхотен футболист и много ще ни помогне, ако подпишем с него. Такъв трансфер ще е нещо страхотно“, сподели халфът пред изданието.

Румънският нападател пристигна в Лудогорец през 2015 г. от Ал Гарафа, като според медиите в родината му са платени 1 млн. евро за неговия подпис. Той има договор до края на сезона, но Университатя иска да го привлече още през зимата, така че ще се наложи да плати минимална трансферна сума.

Самият играч заяви нееднократно, че би искал да остане в Разград, но тъй като не е титуляр, обмисля възможността да си тръгне, при това още преди края на договора си. Всичко обаче зависи от ръководството на „орлите“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]