Освободен от Локо (Пд) отново актуален за Нефтохимик

0
-
-

Освободен от Локомотив (Пловдив) футболист отново е актуален вариант за селекцията на Нефтохимик,

[sociallocker id=5830]

научи KotaSport.com. Веднага след като договорът на Симеон Райков със „смърфовете“ беше прекратен, бургазлии влязоха в контакт с него. Двете страни постигнаха скоростна договорка, но в последния момент изникна възможност за негов трансфер зад граница.

Симеон Райков бе пред подпис с кипърския Ермис. Трансферът на българския полузащитник в първодивизионния тим, обаче пропадна. 27-годишният Райков постигна принципно разбирателство с клуба от Острова на Афродита в края на декември и след новогодишните празници пътува до Арадипу, за да подпише. На място обаче той не се разбра за някои детайли по личния си договор и в крайна сметка до контракт не се стигна.

След като стана ясно, че Райков няма да заиграе в Кипър, Нефтохимик отново ще опита да го вземе в редиците си. Наставникът на „зелените“ Христо Янев е добре запознат с качествата му и настоява за неговото привличане на „Лазур“. Интерес към Райков обаче има и от други клубове, между които и чуждестранни. В близките дни се очаква той да избере къде да продължи кариерата си.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]