Огромен интерес към турнира по футбол между „сините“ фенове

0

Изключителен интерес към предстоящият Софийски футболен турнир между фракциите, фенклубовете и феновете на “Левски”. Уникалното събитие, което ще се проведе за първи път в рамките на спортен комплекс “Георги Аспарухов”, е тази събота – 29.10, съобщават от сайта на НКП на „Левски“. Ето какво още пишат „сините“ фенове:

В турнира ще участват 33 отбора, като желаещите бяха много повече. Ние, от Национален клуб на

[sociallocker id=5830]

привържениците, благодарим за ентусиазмът! Извиняваме се, че не можем да включим повече отбори, но няма как турнирът да приключи в рамките на един ден, ако го направим. Обещаваме скоро да дадем шанс и на останалите желаещи!

След като стана ясен броят на отборите (33), вече може да съобщим и регламентът на турнира.

Разпределението ще бъде в 8 групи – по 4 отбора, като в едната ще има и пети отбор по изключение. Всеки отбор играе по три мача (в едната група по 4), като целта е по този начин да се даде възможност на участниците да изиграят повече мачове и да има по-голяма равнопоставеност. Ще има четири игрища, на които паралелно ще се провеждат двубоите. За следващата фаза се класира само първият отбор от всяка група. Пътят до финала е на принципа на директната елиминация.

Парични награди има за призовите три места. Турнирът е с входна такса и награден фонд, а за всички участниците ще има и изненада.

Програмата стартира в 9:00 часа, а двубоите час по-късно. На “Герена” ни очакват над осем часа вълнуващи футболни дуели между “сините” фенове! Отлично знаем от проведените досега подобни турнири, че шоуто е гарантирано, а феновете ще покажат и много футболни качества.

На вниманието на участващите отбори: РЕГИСТРАЦИЯТА започва в 9:30 ч. Задължително е присъствието на поне един представител от тим и при закъснение няма да се правят изключения. Ще помолим да се следи внимателно и програмата на срещите, за да няма забавяне.

Благодарим ви!

Само Левски!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]