Обявяват новия наемател на базите на ЦСКА за ЧНГ! 60 хил. лв. на месец е наемът и минимум 1 млн. лв. инвестиции (ДОКУМЕНТИ)

0
-
-

Министър Красен Кралев обяви изискванията за участие в търга за базите на ЦСКА. Начална месечна наемна цена е 60 хиляди на месец без ДДС. Спечелилият конкурса има право на инвестиции, които ще се приспадат от наемната цена при строги правила. Минималните инвестиции, които трябва да се направят за срока на  ползване от 10 години, са 1 млн. лв. без ДДС. 70% от инвестициите трябва да бъдат в Българска Армия, 30% – в базата в Панчарево. Наемателят трябва да няма задължения към „Сердика – Спортни имоти” и към НАП.

Класирането ще се обяви на 3 януари 2018 г. Договорът трябва да се сключи до 10 януари 2018 г.

Решение за провеждане на конкурс за отдаване под наем на обект, собственост на „Сердика спортни имоти“ ЕАД:

За провеждане на конкурс за отдаване под наем на обект, собственост на „Сердика спортни имоти“ ЕАД за срок от 10 /десет/ години, срещу заплащане на месечен наем и извършване на инвестиции, представляващ „Спортен и тренировъчен комплекс“, включващ следните обособени части, както следва:

1. СПОРТЕН КОМПЛЕКС „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“

2. СПОРТЕН КОМПЛЕКС „ПАНЧАРЕВО“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]