Обрат в последния момент! Барселона се отказа от Меркадо, ЦСКА може да си го върне

0

Трансферът на доскорошното крило на ЦСКА Кебин Меркадо (22 г.) в еквадорския Барселона Гуякил е пропаднал. Първоначално всичко около привличането му е било договорено и той се смяташе за сигурно попълнение на южноамериканския гранд. Меркадо е бил гласен за заместник на една от звездите на Барса – Марио Пинейда, за когото се е очаквало да напусне. Пинейда обаче е заявил, че иска да остане в Барселона.

Освободен от ЦСКА се уреди във Франция

„Имахме договорка с Меркадо, но получихме добрата новина, че Пинейда остава. Затова се отказахме от Кевин“, коментира един от директорите на Барселона – Акилес Алварес, пред радио Caravana.

Каранга ли? Вижте в кои звезди се е прицелил Бешикташ

Меркадо изкара цялата 2017 година в ЦСКА, като беше под наем от Гранада. Армейците искаха да го задържат и през 2018-а и дълго водиха преговори с неговите мениджъри. Стойчо Стоилов обяви в средата на декември, че ръководството не е стигнало до разбирателство с агентите на Меркадо.

ОБРАТ! ЦСКА се превърна във фаворит за гръцки защитник, брои 500 бона

Не е изключено обаче ЦСКА да направи нов опит да го върне, след като е станало ясно, че няма да продължи кариерата си в Барселона, пише „Тема спорт“. Това обаче зависи и от ситуацията с Укра. Ако португалецът подсили армейците, то Меркадо едва ли ще се върне в България.

Португалски национал дойде в ЦСКА

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]