Обертан в групата не по-рано от мача с Витоша Бистрица

0

Френското крило Габриел Обертан направи първа тренировка с новите си съотборници. Французинът взе участие във вчерашното занимание на Левски. Бившият играч на Манчестър Юнайтед подписа с клуба за две години в четвъртък. Веднага след това той проведе самостоятелно занимание, а по-късно изгледа от ложите двубоя срещу Хайдук (1:2) – пише „Тема спорт“.

Обертан е сериозно изостанал с подготовката. Затова най-вероятно ще му се наложи да тренира двуразово в следващите дни. Вчера той въртя обиколки с младоците Илия Юруков и Сонер Полат.

28-годишният французин вече си избра номер. Крилото ще носи фланелката с №32. Вчера Обертан бе картотекиран в БФС. Той обаче няма да попадне в групата за гостуването на Локомотив Пловдив в неделя. Това може да се случи най-рано в домакинството на Витоша Бистрица. Срещата с абсолютния новак в Първа лига е в уикенда на 30 юли на стадион „VIVACOM Арена Георги Аспарухов“. В нея Габриел няма да започне като титуляр, а евентуално може да запише дебют в края на двубоя. От „Герена“ разкриха, че за да влезе в добра форма, на Обертан ще му трябват около 3 седмици.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК