Нов медицински център в Свети Влас предлага избор на личен лекар

0

МЦ „Лайф Хоспитал” разполага с  единствения в района  Ядрено Магнитен Резонанс

Лечебното заведение на „Лайф Хоспитал“ работи по договор с НЗОК и разполага с много добри специалисти и апаратура от най-висок клас

МЦ  „Лайф хоспитал“ – Свети Влас отвори врати за всички  жителите на гр. Свети Влас и  областта .До края на месец юни, медицинският център предлага избор на личен лекар.  Предимството на джипи практиката е, че се намира в здравно заведение с много специалисти по различни направления и разполага с нова и съвременна апаратура от най-висок клас. Вече работят кабинети по  педиатрия,  неврология, физиотерапия и рехабилитация.

В центъра практикуват водещи специалисти от Бургас, както и консултанти от страната, което е допълнителен плюс на решилите да изберат личен лекар в Медицински център „Лайф хоспитал“ в Свети Влас.

В отделението по образна диагностика освен ренген и ехограф работи и единственият в района  ядрено магнитен резонанс, разполага и със собствена лаборатория, което е показателно, че инвестицията е направена с грижа към хората, за да им спести нерви и пътуване до Бургас.

Записването за личен лекар е безплатно като необходимите документи са на разположение в самия медицински център „Лайф хоспитал“, а за повече информация на тел. 0894 67 97 49 отговаря д-р Мария Димова.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК