Новият в Левски играл за последно на… 18 февруари

1
-
-

След като подписаха с неигралия от дълго време официален мач Аймен Белаид, сега сините са на път да направят втори подобен трансфер, ако старши треньорът Делио Роси одобри Ервен Онженда, пише „Тема спорт“. Французинът скъса договора си с Цволе в началото на юли и оттогава е свободен агент.

Обертан – основната причина Онгенда да дойде в Левски

Бърза справка показва, че последният му официален мач с екипа на четвъртия в Ередивизие е на… 18 февруари 2017 година. 22-годишният футболист се появява в 65-ата минута на мястото на Юнес Муктар, но не успява да помогне на своите съотборници и Цволе губи гостуването си на Утрехт с 1:3. Единственото запомнящо се нещо от Онгенда е, че в края на мача си изкарва жълт картон. След този двубой той попада още два пъти в групата на Цволе, но не влиза на терена. Крилото има на сметката си скромните три мача със синия екип, в които престоява на игрището 58 минути и не успява да се разпише нито веднъж.

Левски отказа поляци за голмайстора си

В Левски той едва ли ще има проблеми с езика, каквито е имал преди това. Френскоговорящата колония на „Герена“ е сериозна и той може да получи помощ от Габриел Обертан, Антони Белмонт, Жуниор Мапуку и Аймен Белаид.

Бартер: Левски дава Пиргов на Ботев (Пд), взима халф

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ал. Миланов
Ал. Миланов
6 години по-рано

Там не е имал възможност да играе и да се разпише . Тук ще му дадем тази възможност и да играе , и да се разписва !