НКП изригна: Червения цвят ви издава, че к…и сте вий по душа…

0

Левскарите от фракцията “Blue Terror Ruse” са събрали пари и са изрисували стълбището към техния клуб с ликовете на трима от най-достойните българи – Васил Левски, Христо Ботев и капитан Димитър Списаревски. Тази сутрин „сините“ фенове са намерили изрисуваното, обляно с червена боя. По този повод, от НКП на Левски пуснаха коментар на официалния си сайт, който публикуваме:

“Червения цвят ви издава, че к…и сте вий по душа…” – така се пее в една песен на левскарите. Тази сутрин имаме поредното доказателство за това, как у нас винаги е имало два вида хора. Едните са съзидателни, опитват се да градят и да се развиват. Другите, обикновено под прикритието на нощта, по шумкарски, се чудят какво да разсипят. Свинщината е тяхното разбиране за света и от край време ги привлича червеният цвят.

Левскарите от фракцията “Blue Terror Ruse” събраха пари и изрисуваха стълбището към техния клуб с ликовете на трима от най-достойните българи – Васил Левски, Христо Ботев и капитан Димитър Списаревски. И цитат от Иван Вазов, който ни напомня за тяхната безкористна и геройска саможертва: “Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх.”

Тази красота бе осквернена най-долно от нищожества, които са се промъкнали през нощта и са изсипали червена боя. Не ви ли е срам да поругавате паметта на трима достойни българи? Разликата между нас и вас винаги е била космическа и това са безспорните факти!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК