Николай Жейнов за новия в ЦСКА: Няма да струва нищо на клуба! Бърз и техничен, вкарва много голове

0

Агентът Николай Жейнов коментира преминаването на Роланд Алберг в ЦСКА.

„Роланд е плеймейкър, много бърз и техничен футболист. Прави впечатление, че вкарва много голове предвид позицията, на която играе. Точно такъв играч е необходим на ЦСКА. Той няма да струва нищо на клуба, на практика идва като свободен агент. Алберг няма отношения с Филаделфия от 1 януари 2018 година. Играчът ще дойде по-рано в България, за да тренира с ЦСКА, предполагам, че по-късно през ноември ще пристигне у нас“, коментира Жейнов пред „Тема Спорт“. Той говори и за другия си клиент на „Армията“ – нападателя Кевин Кубемба.

„Всичко около него е чудесно, той се чувства добре в ЦСКА. Пълни глупости са публикациите, че ще бъде продаден през зимата“, заяви Жейнов.

Кубемба подписа в началото на 2017 г., като контрактът му е за срок от 2,5 години. Той все още не успява да се наложи сред стартовите 11.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]