Никой не пита за емблемата на ЦСКА

0

Търгът за активите на фа­лиралото дружество ПФК ЦСКА АД ще се проведе на 30 март, а синдикът на

[sociallocker id=5830]

дружест­вото Дора Милева говори пред „Тема Спорт“ във връзка с предстоящата продажба.

„Абсолютно никой не ми е звънял с желание да се запознае с активите на ПФК ЦСКА АД. От медиите се информирам, че има интерес към тях. Но предполагам, че с наближаване­то на датата на търга може и да се покачи вниманието. Търгът ще е на 30 март, като ще го проведем в кабинет в ля­вото крило на сградата на „Ар­мията“, заяви Милева.

Според информация на „Те­ма Спорт“ от ЦСКА ще изчак­ват до последно, преди да из­лязат с оферта за активите. Те са оценени на 1 646 325 лв. От четвъртодивизионния клуб ЦСКА 1948 изявиха инте­рес, но не е известно откъде аматъорската формация ще намери средства, за да участ­ва в евентуално наддаване. Не е трудно обаче да се досе­тим…

В същото време стана ясно, че статутът на „Армията“ и Панчарево все още не е проме­нен официално. Правител­ството pеши те да преминат от публична държавна в част­на държавна собственост, кое­то ще позволи далеч по-лесно­то им отдаване на концесия. Този ход обаче все още не е вписан в Търговския регистър, като той трябва да бъде от­разен в партидата на „Нацио­нална спорта база“, за да влезе в сила. От ЦСКА очакват да по­лучат за дългосрочно ползване стадиона и Панчарево.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]