Ники Михайлов: Дай Боже, Левски за вземе Купата и да утежни живота на Лудогорец! Попречиха ми да се върна на „Герена“

0

Вратарят на националния отбор на България и Омония Никозия – Николай Михайлов, заяви пред Sportal.bg, че има хора, които правят всичко възможно той да не се върне в Левски.

„Дай Боже, Левски да вземе Купата на България и в първенството да утежни максимално живота на Лудогорец. Винаги най-доброто за родния ми клуб. Само Левски“, коменира Ники Михайлов.

„Не съм бил близо до Левски. Имах един разговор, но винаги има спекулации, което не ми харесва. Имах разговор със Спас Русев в края на август, където коментирахме общи неща за моето завръщане. 24 часа по-късно разбрах, че нямам място в България, тъй като излязоха 36 хиляди лъжи и настроения за мен и моята фамилия.

Левски никога няма да бъде затворена страница за мен. С Левски нямах проблем, просто дадени хора искаха да ми попречат. Никога не сме конкретизирали суми по личния ми договор със „сините“, а излезе колко ще ми бъде заплатата. Това бяха пълни лъжи. Това означава, че при първия слаб мач, ще започнат да ме нападат. Историята щеше да се повтори, а моето име и моето семейство е на първо място. Знам кои са тези хора, които искат да ми пречат“, заяви Михайлов.

„Левски направи добра година, но много трудно някой може да достигне Лудогорец с този собственик и тази организация. Да не забравяме колко тежки мача изиграха в Европа. Постигнаха големи успехи на международната сцена. Ще видите от февруари какво ще прави Лудогорец в Първа лига. Те имат играчи на топ ниво и ще създадат огромни проблеми и на Милан“, добави националният страж.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]