Нефтохимик понижи Джамбазов, вече не е спортен директор

5
-
-

Костадин Джамбазов се задържа твърде малко на поста спортен директор на Нефтохимик. Той бе назначен за такъв след обединението на „шейховете“ с Локомотив (Бургас). На спешно заседание на Съвета на директорите, обаче той е бил понижен. Джамбазов ще продължи да бъде на работа при „зелените“, но вече като треньор в Детско-юношеската школа, научи KotaSport.com.

Същевременно новината на KotaSport.com, че Диян Петков е новият старши треньор на Нефтохимик се официализира. Негов помощник ще бъде „зелената“ легенда Станимир Димитров, научи още нашата медия.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
5 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
barba
barba
6 години по-рано

SAS STARI KURVI NOV BARDAKKK !!!!

Кико
Кико
6 години по-рано

Джуджето колко ще издържи. Да не яде скоро бой от феновете. Миналият път за малко му се размина.

Дидо чикито
Дидо чикито
6 години по-рано

Диян Петков е най-лошото което може да се случи на любимия ни отбор.На Херо ташака.Като гледам никой не го иска освен Николай Тодоров,жалко за отбора.

бургазлия
бургазлия
6 години по-рано

За тотото сега кой ще отговаря?

Samo Nafta
Samo Nafta
6 години по-рано

E tva e kraq Didi Teleto ba6 toq li bre+Tova ve4e e podigravka s nas.Toq ako ima pamet ne trqbva da priema ama zaplatadzjia zavaliqta.