Нефтохимик започва подготовка, взе опитен халф от Несебър

1

Нефтохимик все пак ще започне тренировки. Това ще се случи в понеделник (26 юни), на стадиона в Българово. „Шейховете“ все още таят надежди, че чудото в крайна сметка може да се случи и ще продължат участието си във Втора лига. Те все още не са изпратили документ до БФС, в който отказват участието си във втория ни ешелон.

KotaSport.com научи името на първото ново попълнение на бургазлии. Това е опитният Цветомир Цонков. За последно полузащитникът игра за Несебър. Почти сигурно обаче, ако тимът заиграе в аматьорските дивизии, Цонков ще си търси друг отбор. Очаква се на първото занимание на Нефтохимик за новия сезон, той да бъде единственият опитен футболист. Всички останали ще са юноши на „зелените“, освен ако дотогава не се стигне до споразумение с още някого.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ужас!
Ужас!
6 години по-рано

Цветомир Цонков (роден на 25 юни 1981 г. в Шумен, България)
Започва своята кариера в местния Шумен 2001 (Шумен), по-късно е трансфериран в Светкавица (Търговище), където играе 2 години. Защитава цветовете на Черноморец (Бургас) от лятото на 2006 г. С акулите играе във вече бившия турнир Интертото Къп през лятото на 2008 г. След 7 сезона в бургаския клуб е освободен в началото на юни 2013

За кой Цветомир Цонков говорите?