Несебър продаде голмайстора си на лидера!

0

Несебър осъществи изходящ трансфер, научи KotaSport.com. „Делфините“ продадоха нападателя Иван Колев на лидера във Втора лига Ботев (Враца). За правата на нападателя, който направи впечатляващ есенен полусезон във втория ни ешелон, ще бъде платена трансферна сума, тъй като той бе обвързан с договор с морския тим. Както вече нашата медия информира, към него имаше солиден интерес от няколко отбора, но най-настоятелни за подписа му се оказаха фаворитите за промоция в Първа лига.

Общината дава 600 хиляди лева на ОФК Несебър

Припомняме, че Несебър вече си осигури повече от достоен заместник на продадения Иван Колев. На първата тренировка на тима за 2018 година към отбора се присъедини Трайо Грозев. За тарана обстановката при „делфените“ не е непозната. Той стана голмайстор със синята фланелка на „В“ група през сезон 2015/2016, като със своите 30 попадения бе с основна заслуга за промоцията на отбора в тогавашната „Б“ група. За последно той игра за малтийския Керчем Аякс в Лигата на Гозо, където премина именно от Несебър.

Вратар на ЦСКА започна с Несебър (СНИМКИ)

Освен с продадения Иван Колев, Несебър се разделя с още един свой футболист. Договорът на опитния Стамен Ангелов е прекратен по взаимно съгласи, научи още KotaSport.com. Причина за това е, че полузащитникът прекратява своята кариера. От ръководството на „делфините“ пък пожелават успех на Колев и Ангелов в бъдещите им начинания.

KotaSport TV: Недялко Москов: Една от най-добрите години за Несебър – страхотни мачове и красив футбол

Същевременно стана ясно, че Несебър се подсили с вратар. Това е талантливият Петко Пацов. Стражът се раздели с Поморие само преди 2 дни, но вече е с нов отбор.

KotaSport TV: Георги Маринов: Ще се радвам да влезем в Първа лига, когато отборът е изграден от наши юноши

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]