Несебър поведе на Ботев (Пд), но допусна обрат (СНИМКИ)

0

Несебър загуби от Ботев (Пд) в контролна среща. „Делфините“ успяха да поведат на носителя на Купата и Суперкупата на Бъглария, но допуснаха обрат. В крайна сметка пловдивчани спечели с 3:1. Проверката се състоя на базата на „канарчетата“ в Коматево.

Несебър успя да изненада домакините и поведе още в 9-ата минута. Точен за морския тим бе Стамен Ангелов, който се разписа с хубав изстрел от границата на наказателното.

„Канарчетата“ реагираха бързо на допуснатото попадение и в 22-ата минута Фелипе Бризола възстанови равенството с изстрел от дъгата пред наказателното поле. В 41-ата минута Ндонгала осъществи пълен обрат с от близко.

През втората част и в двата състава бяха извършени много промени, което повлия на качеството на играта. Неофициален дебют за „канарчетата“ направи последното засега ново попълнение на тима – Густаво Алфонсо. Крайният резултат бе оформен в 81-ата минута. Тони Тасев нацели гредата, но при добавката Здравко Жилов бе безпогрешен за 3:1.

Състав на Ботев: Чворович, Марин, Димитров, Терзиев, Апостолов, Бризола, Виана, Меледже, Юлиано, Крис Добрев, Ндонгала

Състав на Несебър: Мартин Димитров, Николай Костов, Диян Молдованов, Нуретин Пюскюлю, Джуниет Али, Емануил Манев, Симеон Баев, Жак Пехливанов, Галин Димов, Стамен Ангелов, Иван Колев

Резерви: Стамен Бояджиев, Иван Михайлов, Даниел Бенчев, Николай Дамянов, Николай Дросев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК