Несебър открива официално новата трибуна – бижу

1
-
-

Несебър ще има пореден повод за радост през настоящия футболен сезон. След изключително силното представяне на тима под ръководството на Николай Жечев, дни преди Нова година ще се организира и едно паметно събитие в морския град. Официално ще бъде открита новата трибуна на градския стадион. Събитието ще се състои в четвъртък (7 декември), от 10:30 ч.

Както е известно, трибуната на стадиона на „делфините“ е уникална за България – двулицева. Едната страна е с изглед към основното игрище – където мъжкият отбор играе официалните си двубои. Другата пък гледа към помощното игрище с изкуствена настилка, което се ползва основно от Детско-юношеската школа на клуба. Общият капацитет на трибуната, която е с козирка и от двете страни, е 375 места. Под нея ще се помещават съблекалните за отборите – домакини и гости, помещения на треньори, съдии, лекари и др. На партера са разположени помещенията, на полунивото – зрителските трибуни, а на първия етаж е ВИП ложата за 50 места и малък кухненски бокс със санитарен възел.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Гражданин
Гражданин
6 години по-рано

За какво им е, като по дерби мачовете едва се събират 50-60 зрители? Справка – мачът с Царско село. Изкуствени отбори… За това и футболът ни е на това ниво, пълно е с посредственост и футболни измишльотини.