Невероятно! Шефовете на ЦСКА хокат Стамен Белчев заради обективни коментари, търсят му агресивен заместник

0

Шефовете на ЦСКА-София са вдигнали мерника на треньора Стамен Белчев, но „Меридиан Мач“ научи, че причината този път не е слаб резултат, а умерените и обективни изказвания на специалиста след грешната стъпка с Ботев. Това обаче не се харесало на скандалния собственик на клуба Гриша Ганчев и дясната му ръка Стойчо Стоилов, които хвърлиха цялата вина за безсилието на отбора върху съдийската бригада. Стамен бил привикан след мача, за да му бъде изнесена лекция за това в какъв тон трябва да бъдат речите му след мачовете.

Самият Белчев се разграничава от зомбираното поведение на повечето фактори на „Армията“ и след 1:1 самокритично заяви: „Не спечелихме, защото не наложихме нашия начин на игра. Да бъдем по-спокойни и търпеливи, да държим трайно топката. Знаехме силните страни на Ботев, за техните бързи контраатаки, но не се противопоставихме. Казаха ми, че няма дузпа, но не искам да коментирам. Няма да говоря празни приказки. Накрая Ботев имаше положения, които можеха да вкарат. Заслужено равенство“.

На „Армията“ вече планират ангажирането на треньор, който да се включи в истеричния хор и да бъде основен стълб в критиките срещу БФС до Конгреса.

Източник: „Меридиан мач“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]