Невероятно! Йоан Костадинов влиза в управата на ПСФК Черноморец

2

Екскметът на Бургас Йоан Костадинов е предложен за член на Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец Бургас”, показа проверка в Търговския регистър.

Кандидатурата му е внесена от името на акционера „Петрол холдинг” АД във връзка с предстоящото Общо събрание

През август трябва да се запълнят трите вакантните квоти в Съвета на директорите (на напусналите представители на Община Бургас Иван Цанев и Мирослав Йорданов, както и подалият оставка преди три години Пламен Киряков).

Общинският съвет в Бургас вече направи своите предложение – Тома Томов, Добромир Янев и Недялка Бояджиева.

Другият основен акционер в ПСФК „Черноморец Бургас” обаче шокира с номинациите си. Освен Йоан Костадинов за СД е предложен и Еролин Кючуков, който в последните две години е треньор, домакин, администратор и нещо като президент на клуба, изпаднал до пета дивизия на българския футбол.

Кандидатурата на Йоан Костадинов за СД е смущаваща. В последните пет години Костадинов не се е появявал публично. Екскметът претърпя тежък инсулт, от който вече се възстанови напълно, беше се отдал на спокоен живот и не се занимаваше с никаква обществена дейност.

Навършващият 70 години тази есен, екскмет на Бургас, е в близки отношения с Еролин Кючуков и най-вероятно предложението идва точно по тази линия, довериха наши източници.

Остава загадка какви са мотивите на Йоан Костадинов да се заеме с фалиралото дружество, но със сигурност на Общото събрание на ПСФК „Черноморец Бургас” през август ще бъде изключително интересно.

Дружеството е с многомилионни дългове, голяма част натрупани към свързани с фирми. Единственият актив е 120-те дка в квартал „Акациите“, където е бившият стадион „Черноморец“.

Източник: Флагман.бг

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
одхсаьн
одхсаьн
6 години по-рано

Отборът е в А окръжна група,което е четвърта дивизия!!!

ivan
ivan
6 години по-рано

Отбора вече отпадна от А окръжна като последен. Б окръжна е 5-та дивизия