Национал се отдалечава от Нефтохимик заради сложен договор

0

Шансът на Ботев или Нефтохимик да вземат под наем защитника на Лудогорец Георги Терзиев е под 10% и

[sociallocker id=5830]

„Меридиан Мач“ научи причината за това. Оказва се, че договорът на сливналията с „орлите“ е така направен, че той много трудно може да отиде под наем в който и да било клуб. За да премине в друг от­бор от Първа лига, националът ще трябва да направи голям компромис във финансово ес­тество. Ясно е, че самият Терзиев ис­ка да играе редов­но, което в Лудогорец ще стане труд­но при конкурен­цията на Козмин Моци, Игор Пластун и Хосе Паломино.

Въпреки че конт­рактът на национа­ла с Лудогорец е сложен, от Ботев и Нефтохимик все още не се са отка­зали да направят опит да привлекат Георги Терзиев. Очаква се развитие по евентуалния трансфер на бра­нителя да има до края на месеца, макар и в момента да изглежда много по-вероятно той да остане в Лудогорец и през пролетта.

През миналия се­зон Георги Терзиев бе титуляр в защи­тата на „орлите“, а преди две години бе считан за един от най-добрите млади бранители в Европа. Не веднъж се е пи­сало, че интерес към него е имало от страна на топотбори като Ливърпул и Лацио. Сливания та, който през тази година ще навърши 25 го­дини, дори е от­белязвал на мърсисайдци – за 2:2 на „Васил Левски края  на 2014 г.

Източник: в-к „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]