Направиха филм за капитана на Нефтохимик

6

Телевизия от Индонезия е направила филм за капитана на Нефтохимик Станислав Жеков – Тачо. Това е станало по време на престоя на железния бранитал в азиатската държава. В периода 2011-2012 година той носеше екипа на Персипаси Рая от Джакарта. С този отбор Тачо има 29 мача, като е отбелязал и 2 гола. Шест пъти влиза в идеалния отбор на кръга. Журналистите от спортния отдел на най-голямата телевизия в Джакарта са останали впечатлени от изявите на бургазлията и са направили 30-минутен филм за него. Самият Жеков е категоричен, че футболът в Индонезия се развива с невероятни темпове и в този спорт се инвестират много пари.Посещаемостта на мачовете също е впечатляваща. В Азия, като цяло се инвестира много във футбола, и съвсем скоро държавите от този континент ще направят много голям скок в този спорт.

0 0 votes
Article Rating
6 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Gerb
Gerb
6 години по-рано

Този е най слабия футболист за всички времена играли в Нефтохимик. Добре си плаща за статийте. Може и паметник да иска преживе да му издигнат.

Бат Ицо
Бат Ицо
6 години по-рано

Станислав Жеков-Тачо е истински пример за младите играчи.Останаха малко такива футболисти.Аз гледам почти всеки мач когато имам възможност на отбора и една от причините да ходя е той.Отличен футболист.Респект!!!

Neo
Neo
6 години по-рано

SAMO NAFTA

Валката
Валката
6 години по-рано

Тачо е №1

Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

©

Izgrev
Izgrev
6 години по-рано

Uspeh Ta4ka VELIKAN