Нападател на ЦСКА поема към Славия

0

Нападателят на ЦСКА Милчо Ангелов вече е играч на „Славия“. Той предпочете „белите“ пред Черно море и Ботев. Ангелов бе изваден от първия състав, когато поиска равноправие с играчи като Кевин Кубемба, след като се скъса да вкарва в контролите, а след това не влизаше и в групата.

Бешикташ праща оферта за Карагна! Искат головия терминатор на ЦСКА сега

В крайна сметка Кубемба бе изгонен, а Ангелов поема към Славия. Той бе единственият, който не се качи на автобуса за Сандански, където започна първият лагер на „червените“ преди началото на пролетния полусезон. В него ЦСКА има цели пет мача срещу Левски, като ще се опита да измъкне първото място от Лудогорец.

Шеф на ЦСКА: Битката няма да е честна! Готови сме да се борим за титлата (ВИДЕО)

Фернандо Каранга по план трябва да се върне в България на 17 декември, или с други думи няма да участва въобще в първия лагер. Здравият бразилец обаче не се нуждае от много тренировки, защото не е спирал по време на почивката по програма, която му е направена от кондиционния треньор Томас Нойберт в София.

Знаете ли кое е това момче? То сбъдна мечтата си и вече е в ЦСКА…

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]