Наказателна тренировка в Левски, след като футболистите вбесили Делио Роси

0

Втора, наказателна тренировка е назначил за вчера треньорът на Левски Делио Роси, съобщава „Меридиан Мач“. По принцип в сряда е трябвало да има само едно занимание на „Герена“.

По време на тренировката във вторник обаче италианецът, който видимо прероди „сините“, е бил вбесен от несериозно отношение. Въпреки неделната загуба с 1:2 от пловдивския Ботев в Коматево -първа под ръководството на бившия наставник на Лацио и Сампдория, играчите едва ли не се разхождали по тревата. Роси не издържал и малко преди края на тренировката я прекъснал. Събрал всички при себе си и започнал да им обяснява разпалено, че подобно отношение към тренировъчния процес е недопустимо.

Накрая на отбора било съобщено, че за наказание в сряда – тоест вчера, ще има две тренировки вместо залегналата в графика една.

Левски играе мача си от 9-ия кръг на Първа лига утре от 20,00 като е домакин на Септември. Столичани са водени от Ники Митов, именно когото Делио Роси наследи на поста на „Герена“. Преди да паднат от Ботев, „сините“ -трети във временното класиране, записаха три поредни победи с италианеца с обща голова разлика 9:0 и направиха 0:0 с шампиона Лудогорец на „Герена“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК