Най-добрата спортистка в света жертва на сексуално насилие

0
-
-

Спечелилата спортния „Оскар” или още наградата „Лауреус” за най-добра спортистка в света за 2016 година Симон Байлс призна за сексуален тормоз от лекаря на американския тим по спортна гимнастика.

Родният кечист Русев и жена му на лов за къща в България (ВИДЕО)

„Аз съм една от преживелите, които са претърпели сексуално насилия от Лари Насар”, сподели четирикратната олимпийска шампиона в спортната гимнастика от Рио 2016 на профила си в „Инстаграм”, присъединявайки се към съотборничките си Габи Дъглас, Макайла Марони и Али Райсман, също оплакали се от сексуално насилие.

Ужасяващ инцидент: Мъж загина на „Сейнт Джеймсис Парк“

„Повечето от вас ме познават като щастливо и енергично момиче. Но напоследък се чувствах съкрушена и колкото повече опитвах да заглуша гласа в главата си, толкова по-силно крещеше той. Вече не се страхувам да разкажа историята си“, казва още Симон Байлс в обръщението си.

Ало измамници ужилиха Симона Дянкова

Лекарят Лари Насар, който почти три десетилетия и четири олимпийски игри работи за американската федерация по спортна гимнастика, е обвинен, че е навредили или злоупотребил с повече от 100 спортистки. Част от жертвите били по-млади от 13 години. През декември самият Насар се призна за виновен в притежание на хиляди снимки и видеоклипове, показващи сексуално насилие над деца между 2003 и 2016 година. Той бе осъден на 60 години затвор.

Източник: Блиц Спорт

Расистки скандал беляза сватбата на българката Радина Анева със сина на Майкъл Джордан

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]