Мъри се доближава все повече до Фенербахче

0

Българският специалист Станимир Стоилов е попаднал във финалния списък от трима специалисти, които да заменят Айкут Коджаман начело на турския гранд Фенербахче, пише gong.bg. Информацията идва от южната ни съседка.

Ако иска да застане начело на „фенерите“, той трябва да се пребори с изключително сериозни имена в треньорската професия. Това са германецът Кристоф Даум, който изглежда и големият фаворит, както и уволненият само преди дни от Уест Хем хърватин Славен Билич.

Доскоро в списъка са били турските специалисти Умит Озат, който сега води Генчлербирлиги, както и Тунджай Шанлъ, който е начело на Сакаряспор. Ръководството обаче е преценило, че иска да заложи на чуждестранен специалист.

Стоилов разкри, че все още не е водил преговори за удължаването на договора му с Астана. Той е обвързан с казахстанския клуб до 31 декември, като на практика му остават два мача с него – финалните битки от груповата фаза на Лига Европа с Виляреал и Славия Прага.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]