Младежите на Фрегата пометоха всичко по пътя си в зоналния турнир

0

Без изненади в първия турнир от зона “Тракия” за младежи до 19 години, който се проведе в Хасково. Шампиноте и носители на Купа”България” за последната година за тази възраст “Фрегата”, не срещнаха абсолютно никакви проблеми в играта срещу противниците си.

Без трима от основните си състезатели – контузените Георги Славчев и Станислав Пойдовски, както и Росен Колев, момчетата на Никола Добрев показаха превъзходството си над останалите отбори в зоната. С особен интерес се очакваше мачът срещу градския съперник – “Албатрос”, но мач всъщност нямаше. В тренировъчно темпо и без усилие в играта, въпреки странно изявените претенции за равностойност от страна на другия отбор, “Фрегата” разгроми опонента си с 33 : 19.

Спокойствието трайно се нанесе в изявите на шампионите и в следващите мачове срещу “Академик” Пловдив – победа с 20 : 16 и срещу домакините от “АСТИ-91″ Хасково с 24:20, доведе до леко подценяване в определение ситуации, но не и в целите мачове.

“Доволен съм от всички момчета. Пролича си опита, който трупаме в мъжкото първенство. Всички от младежите играят в мъжкото първенство където също се представяме много добре – заяви Никола Добрев. Следващите мачове на младежите са насрочени за 10 декември в Бургас, като програмата ще бъде съобразена с участието на младежите в Купа “България” при мъжете. Предстои и участие в Купа “България” за младежи, като отборът е сигурен участник във финалите от 16-18.12. в Хасково.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК