Митов подкарва Септември още на 3 януари, четирима са в черния списък

0

Новакът в Първа лига Септември София ще е първият тим, който ще започне зимната си подготовка. Столичани се събират за дебютна тренировка два дни след Нова година – на 3 януари (сряда), пише „Меридиан мач“. Три дни играчите ще минават обстойни медицински прегледи.

До 15 януари възпитаниците на Николай Митов ще се готвят на базата си в Драгалевци. От 16 до 23 януари ще е първият лагер – в Сандански. От 26 януари до 9 февруари септемврийци ще са на подготовка в Турция. Предвидени са 8-9 контроли.

До края на седмицата ще стане ясно кои играчи напускат Септември. В черния списък на Митов са попаднали четирима. Сред тях са Румен Трифонов и Траян Траянов. Новите попълнения ще са също толкова – 4. Двама от тях ще са чужденци, като единият е бразилски защитник. Наставникът се надява, че всички нови ще са уредени за старта на подготовката или поне до заминаването за лагера в Сандански.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]