Митов извежда Септември за първа тренировка

0
-
-

Септември София стартира своята зимна подготовка днес. Николай Митов, който в края на 2017-а бе на стаж в Болоня при Роберто Донадони, ще изведе своите възпитаници на първа тренировка за новата година в 13:00 ч. на стадиона в квартал Драгалевци. Септемврийци ще преминат и медицински прегледи в следващите 3 дни.

ОФИЦИАЛНО: Ники Митов взе бивш ас на Дунав

Столичани ще проведат два подготвителни лагера, като от 15 до 23 януари ще се готвят в Сандански, където ще изиграят две контролни срещи срещу местния Вихрен и Спартак Плевен.

На 25 януари септемврийци заминават за Анталия, Турция, където ще се изправят срещу отборите на Карпати Лвов (Украйна), Оренбург (Русия), Уй-пещ (Унгария), фК Лачи (Косово) и Работнички Скопие (Македония). Доскоро в Оренбург риташе Благой Георгиев.

Ники Митов ще се учи от легенда на Милан

Четири са новите попълнения, които подписаха с клуба дотук. Стилян Николов, Станислав Маламов, Мики Орачев и Мирослав Будинов ще носят екипа на Септември. Всички те идват като свободни агенти. Очакват се поне още две нови имена, които да подсилят тима. Един от тях е халфът на Ботев Пловдив Яя Меледже. Шестима пък бяха освободените – Владислав Романов, Румен Трифонов, Стоян Предев, Васил Калоянов, австриецът Весели и Траян Траянов.

Николай Митов изрита петима от Септември

Основната задача ще е столичани да запазят мястото си в елита. Септември зимува на десето място в Първа лига с 23 точки. Тимът е на 8 точки от шестия Верея, но още след края на есенния дял старши треньорът Николай Митов заяви, че това ще е трудна задача за тима му.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]