Мидълзбро дава 400 000 паунда за дете чудо на ЦСКА

0

Пратеници на английския Мидълзбро дойдоха на „Армията“ преди около седмица. Визитата предизвика цунами от предположения и откровени спекулации. Веднага най-актуалните имена на в редиците на ЦСКА-София – Божидар Чорбаджийски и Каранга, бяха спретнати за трансфер в клуба от Чампионшип. „Меридиан Мач“ обаче научи истинската причина за идването на британците в България. Мидълзбро има сериозен интерес към талант номер 1 на „Армията“ Валентнин Антов. О клуба дори са отправили конкретна оферта за централния защитник, а тя е повече от впечатляваща – около 400 000 паунда. Шефовете на „червения“ клуб обаче са отхвърлили предложението и искат двойно повече пари – 800 000 паунда, за да продадат детето чудо.

Припомняме, че пратениците на Мидълзбро бяха на трибуните по време на мача на ЦСКА-София с Витоша (Бистрица) (6:1). След това те гледаха и срещи на юношеските формации на „червените“.

Според запознати предстоят финалните преговори за трансфера на Антов, но е по-вероятно той да бъде отложен за 6 месеца или година.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК