Мениджъри подлели вода на Левски за сина на Ривалдо

0

Развален телефон между клубове и мениджъри остави Левски без още една от трансферните му цели. Ривалдиньо няма да дойде на „Герена“, твърди „Меридиан Мач“. „Сините“ си заплюха сина на легендата Ривалдо, който заедно с още трима е обявен за ненужен в Динамо Букурещ. Мениджъри обаче са подлели вода на тима от „Герена“, след като в последния момент надули условията, които уж се предлагат от София. От Левски останали като стреснати от „офертата“ си, която била далеч над това, което предлагат. Румънците пък били категорични, че не приемат размяна на играчи, защото не могат да си позволят заплатата, която получава в момента Рошу на „Герена“.

В Левски случаят с Онженда не е новост

Преди това Левки удари на камък с Ервен Онегида, който се оказа контузен и бе отпратен от Малта, където дойде, за да бъде тестван от Делио Роси. „Сините“ не могат да си позволят да лекуват цяла пролет играч, който иска и дебела заплата.

Костов започна да бележи за Левски под проливен дъжд (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]