Малин Орачев иска голмайстор на Несебър, играл при него в Поморие

0
-
-

Дунав (Русе) проявява сериозен интерес към нападател на Несебър. Драконите са набелязали за зимната си селекция голмайстора на делфините Иван Колев, твърди „Тема спорт“. 22-годишният футболист има 8 попадения от началото на сезона във Втора лига в 13 мача. Новият старши треньор на Дунав Малин Орачев познава отлично Колев, който през 2016/17 рита за бившия тим на младия наставник – Поморие. Там нападателят вкара 5 гола в 17 срещи. Преди това (2015/16) игра в Б група за Оборище (24 двубоя, 8 попадения).

Безспорно в момента Иван Колев прави най-силния си сезон. Той е юноша на Славия. Висок е 181 см. През лятото на 2016-а той подписа за три години с Локомотив Пловдив. Бе преотстъпен на Поморие, но през юни тази година се оказа ненужен на „Лаута“ и парафира с Несебър.

В момента в предни позиции Дунав (Русе) разполага с Мирослав Будинов и Димитър Георгиев. Последният дойде през лятото от Локомотив София, но така и не успява да се наложи. Не е изключено при привличането на Иван Колев да се стигне до раздяла с Георгиев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]