Майкъла скочи на Белчев: Не бихме Левски заради него, направи им ранен коледен подарък

0
-
-

ЦСКА не победи Левски в голямото дерби заради треньора си Стамен Белчев. Това заяви Георги Илиев-Майкъла пред gol.bg.

Двата отбора направиха интригуващо равенство 2:2 пред 30 000 хиляди зрители на националния стадион „Васил Левски“, като легендата на „червените“ заяви, че Белчев не е трябвало да сменя Станислав Манолев.

„Водим с 2:1, не се вижда как ще ни изравнят и той вади от игра Манолев за сметка на Кирил Десподов. Той е млад футболист и не може веднага да влезе в ритъма на дербито. Малко след това ни изравняват. Защо предприе този ход? Промени не се правят, когато играта върви, резултатът е положителен, всичко е отлично. Така се действа в последните минути за печелене на време. Треньорът направи на Левски ранен коледен подарък“, заяви Майкъла пред нашата медия.

След сблъсъка самият Манолев също възнегодува срещу Белчев и разкри, че на почивката той е дал инструкции ЦСКА да остави инициативата на Левски. „Те също не виждаха как ще изравнят. Имах много приятели в официалната ложа и при гола на Роман Прохазка се зарадваха все едно изравняват за 2:2 срещу ПСЖ в Шампионска лига“, добави Майкъла.

Бъдещето на Белчев вече е под сериозен въпрос и днес Гриша Ганчев и ръководството на ЦСКА ще проведе спешна среща, за да реши бъдещето на спеца.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]